dissabte, 5 d’abril del 2008

Primera Jornada Campionat Comarcal Escolar (Barberà del Vallès)


Per: David Rúa.

Les pistes d’atletisme de Can Llobet van acollir dissabte la primera de les dues jornades que enguany conformen el Campionat Comarcal d’Atletisme del Vallès Occidental per a les categories de promoció. La Unió Atlètica Barberà amb el suport del Patronat Municipal d’Esports i el Consell Comarcal Vallès Occidental Sud va organitzar una llarga jornada atlètica on van participar centenars d’atletes de Cerdanyola, Montcada, Ripollet, Badia i Barberà.

Pel que fa a l’organització de l’acte l’entitat local va fer una gran tasca aconseguint complir amb l’horari establert i permetent així desenvolupar un programa atlètic més ampli i variat que en edicions passades.

I en l’apartat esportiu cal destacar el protagonisme dels alumnes de l’escola d’atletisme de Barberà que van ser els que més medalles van aconseguir rebaixant també nombroses marques personals i fins i tot tres records del club en proves de fons, Dani Ponce en categoria infantil corrent els 3.000mll en 11’18’’6 i la també infantil Sara Villanueva completant la mateixa prova en 12’24’’9. Així com també la cadet Anna Aragonés que va igualar el record del club de 100mll que tenia des de fa 10 anys Cristina Bàrcena en córrer en 13’’0.


Fotos competició Escola d'Atletisme a les Pistes Municipals de Barberà del Vallès.

Alícia i Salva Pou.