dilluns, 9 de juny del 2008

David Martinez i Daniel Rivero 4t lloc al Campionat de Catalunya Infantil

Campionat de Catalunya Infantil – Aleví (Terrassa)

Sis atletes de l’escola d’atletisme van disputar a Terrassa dissabte el Campionat de Catalunya. A la categoria aleví Núria Garcia va fer 1m0cm a l’alçada, Paula López 12m20cm en el disc sent 7a i Xavier Bau va saltar fins als 3m36cm a la llargada.
A la categoria infantil va haver els resultats més destacats amb dos quarts llocs. David Martínez, després de ser 3r a la seva semifinal, va donar la sorpresa a la final dels 80mll millorant el seu registre personal i classificant-se 4t en córrer en 10’’80. També al 4t lloc es va classificar Daniel Rivero al triple salt en fer 9m14cm. A més també va córrer els 1.000mll on va fer 3’13’’12 classificant-se 12è. Per la seva banda, Tania López va córrer els 80mll en 12’’24.