dilluns, 14 de juliol del 2008

II CAMPUS D'ATLETISME


per Joan Cardona



Amb la realització d'activitats aquàtiques a les piscines municipals de Barberà, va concloure el proppassat 11 de juliol, la primera tanda del II Campus d'Atletisme organitzat per la Unió Atlètica Barberà.

Durant 3 setmanes els participants en el campus han practicat diferents especialitats atlètiques, fet estampació de samarretes i gorres, confegit la revista del campus, s'han exercitat en els jocs malabars, s'han banyat a les aigües de les piscines municipals i han recorregut l'entorn de la ciutat amb una altra activitat d'aire lliure: l'excursionisme.

Cal dir que per a desenvolupar aquestes excursions s'ha contat amb la col·laboració del Grup Senderista de Barberà. En una d'elles els alumnes del campus van participar en una activitat que consisteix en censar els nius d'orenetes que hi ha Catalunya. Van trobar sis nius no catalogats d'aquesta espècies protegida i els membres del Grup Senderista s'han encarregar de publicar la troballa a la pàgina web del projecte oreneta.

El dia 1 de setembre el campus reprendrà el seu funcionament amb noves activitats, no solament relacionades amb l'atletisme, sinó amb altres jocs i esports alternatius ( rugby, softball, malabars), taller d'estampació, reciclatge i activitats aquàtiques.

La inscripció per aquesta segona tanda resta encara oberta. Les persones interessades trobaran més informació a la pàgina web del club: www.uabarbera.com