I Torneig quadrangular d’atletisme (Vinaròs).-

Torneo Atletismo Vinaroz from Correysalta on Vimeo.
Per David Rua

La UA Barberà es va imposar en categoria masculina i va ser
segon en la femenina segellant una gran actuació a terres valencianes. En una competició marcada pel bon
ambient, la complicitat entre els clubs participants i l’esperit d’equip, els barberencs van tornar a posar de manifest
sobre el tartà de les funcionals i atractives pistes d’atletisme de Vinaròs bona part del seu potencial atlètic.
En categoria masculina els barberencs van passar per sobre dels seus rivals havent guanyat la competició fins i
tot abans de disputar-se la prova de relleus. Les victòries individuals de Xavi Fontelles en 400mt, Dani Rodríguez
a la perxa, Juan Merino en 100mll, Miguel A. López a la llargada, el relleu 4x100ml format per Merino, López,
Cardona i Rodríguez i la bona actuació d’altres representants de l’equip com Miguel A. López als 100ml, Jonatan
Ponce als 3000ml, Guillermo López i Javi Garcia als 800mll, o fora de concurs, com Mohamed Kamal als 3.000ml
o Santi Sempere a la llargada van deixar un gran sabor de boca cara als propers compromisos.
En la categoria femenina, tot i comptar amb algunes baixes importants, les joves representants de la UA Barberà
van lluitar fins a la darrera prova amb l’equip amfitrió, el CE Vinaròs que finalment guanyaria l’encontre. En
l’apartat individual cal destacar les victòries d’Eva López als 100mll, Sheila Dobón a l’alçada, Anabel Armenteros
al pes, Ester Diaz a la javelina i altres actuacions com les de Zrini Misquilena a la javelina i els 400mll o el relleu
4x100mll així com l’actuació global de totes les atletes que van demostrar que enguany tornen a ser un veritable
equip.
L’experiència d’aquest primer quadrangular va resultar del tot satisfactòria pels barberencs i per la resta de clubs
participants que a més d’una bona competició atlètica també van poder compartir sopar i bons desitjos per la
propera temporada.
Ct Esp Clubs Cadet (San Sebastián de los Reyes).- La barberenca Anna Aragonés va tornar a defensar els
colors de l’Agrupació Atlètica Catalunya a la final del Campionat d’Espanya de Clubs Cadet. Aragonés va ser 4ª
als 100mll amb 13’’86 i va participar també del relleu 4x100mll amb el que es van classficar primeres amb 52’’69.
Els punts aconseguits per la barberenca van contribuir a que l’AAC aconseguís classificar-se al final de la jornada
en una molt meritòria 2a posició a només 6 punts de l’Oviedo Atlético.
Control Cadet (Terrassa).- L’atleta cadet Erik Aciego va batre dissabte el récord del club cadet de 300mt al
control celebrat a Terrassa. Aciego va rebaixar en gairebé dos segons el seu anterior registre aconseguint un
temps de 47’’4.
Marató de Muntanya de Collserola.- Els atletes veterans David Gómez i Manolo Aciego van completar un any
més els 42km195m de la prova del Parc de Collserola que va tenir lloc aquest diumenge. Gómez i Aciego van
entrar junts a l’arribada amb un temps de 4h52’32’’ classificant-se en uns destacats 45è i 46è lloc. Cal tenir en
compte que a més de la dificultat que representa completar una marató en aquest cas s’ha de fer per camins i
corriols, superant un desnivell total acumulat de 1.640 metres i recorrent alguns dels pics de la serralada