dilluns, 30 de novembre del 2009

CROS DE CASTELLAR DEL VALLÈS

Mohamed Kamal, subcampió promesa; Laura Pou, campiona prebenjamí i Marcos Barea, tercer classificat prebenjamí, van tornar de Castellar amb un pernil sota el braç. Això i un trofeu va ser el premi a l’esforç dut a terme en un circuit dur, on enguany coincidien el tradicional cros federat amb la quarta prova del circuit comarcal de cros de promoció. Per aquesta coincidència a la prova va haver 74 atletes de la UA Barberà. Més de mig centenar d’alumnes de l’escola d’atletisme que van sumar una prova més al seu circuit, tot i que aquí amb més rivals de fora de la comarca. Entre els resultats cal destacar el 5è de Joan Gea, el 7è de Simon Lázaro, el 10è de Dani Rivero o el 13è de Khalid Kamal a banda dels podis ja esmentats de Laura Pou i Marcos Barea. Ja a les curses dels grans, que van destacar pel gran nivell dels participants, cal assenyalar l’àmplia participació d’atletes veterans barberencs, un total de 17, entre homes i dones, alguns d’ells debutants a les proves de cros. A la darrera cursa de la matinal, on participaven els promeses i sèniors, triple participació barberenca. Mohamel Kamal feia una cursa molt valenta sortint amb el grup capdavanter i finalitzava en la 15a posició de la general, 2n promesa a només 7 segons de l’or de la categoria. També va completar una gran cursa Juan Ramon Marmolejo que va finalitzar al 44è lloc de la general, 36è sènior i Ariel Conde, 48è de la general, 40è sènior.