dissabte, 15 de març del 2008

L’Escola manté un alt nivell competitiu




Totes les fotos de la jornada a Sabadell.

Fotos d'Hospitalet.




Informació de David Rúa

Terrassa, L’Hospitalet i Sabadell van ser les pistes on van competir els alumnes de l’Escola aquest dissabte, aconseguint un gran nombre de marques personals

Lliga de Promoció (L’Hospitalet i Terrassa)

Més d’una vintena d’atletes van participar dissabte a una nova jornada de la Lliga de Promoció a l’Hospitalet. A més de l’elevat nombre de la delegació barberenca van destacar també les marques aconseguides pels atletes, alevins, infantils i cadets. L’infantil Daniel Rivero va fer record del club de la categoria als 3.000m M quedant segon a la cursa. També es van classificar entre els millors David Martinez als 150mll, Erick Aciego als 100mll, Andrea Morral i Maite Cano al pes en una participació global molt bona.
A Terrassa els cadets Toni Valenzuela i Anna Aragonés també van millorar els seus registres personals. Toni fent 1m45cm a l’alçada i Anna saltant fins als 4m93cm a la llargada.

Control de Promoció (Sabadell)
Prop d’una desena més d’atletes de les categories benjamí i prebenjamí van competir a un control en pista a Sabadell. Els barberencs van fer un gran paper a les proves de pes, alçada i el relleu masculí.

Tots aquests atletes de les categories de promoció tenen com a proper objectiu els Campionats Comarcals Escolars que enguany es disputaran a Barberà del Vallès en dues jornades que se celebraran a les pistes de Can Llobet els propers 5 i 12 d’abril.



Les primeres fotos són aquestes... Més endavant tindrem els resultats.