dimarts, 27 de maig del 2008

Campionat de Catalunya Infantil i Aleví (Manresa)

Per David Rúa.

Dissabte els atletes de l’escola d’atletisme afrontaven la prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil amb l’objectiu d’aconseguir un lloc a la final. Ho van aconseguir Núria Garcia a l’alçada aleví en fer 1m05cm i Paula López en el disc aleví en millorar el record del club amb 13m29cm. En categoria infantil es va classificar Daniel Rivero als 1.000mll en fer 3’17’’12 i al triple salt en fer 8m80cm. Altres atletes passaran a la final en suspendre’s la prova per la pluja que va marcar tota la jornada, on en total van participar una desena d’atletes barberencs.

Campionat de Catalunya Cadet (Manresa)
Diumenge va ser el torn per la categoria cadet. Els set atletes barberencs que havien de prendre part en al previa es van classificar per a la final ja que la jornada es va suspendre. Ara competiran el 21 de juny a Amposta.

Final Nacional Benjamí (Igualada)
Els més menuts de l’escola d’atletisme sí que van poder competir dissabte a Igualada perquè no hi va ploure. 4 van ser els barberencs que finalment van prendre part a la Final Nacional Benjamí de la UCEC. Una trobada no competitiva on els atletes participen un circuit de varies proves atlètiques.