dimarts, 13 de maig del 2008

Final Nacional Atletisme Infantil (El Prat de Llobregat)


Amb un pluja constant i en alguns moments de gran intensitat es va celebrar dissabte a El Prat de Llobregat la Final Nacional d’Atletisme de categoria infantil (campionat català organitzat per la UCEC). El barberenc Toni Valenzuela es va penjar la medalla d’argent a la prova d’alçada en saltar el mateix que el guanyador 1m50cm, però sent segon per superar aquesta alçada en el tercer intent. Valenzuela igualava així la seva marca personal tot i l’aigua. L’altra representant barberenca, Evelin Pastor, va debutar en un campionat de Catalunya fent el llançament de pes, on es va classificar entre les vuit millors.
La competició es va suspendre a mitja jornada perquè la pluja es va fer més intensa, fet que va impedir que Toni Valenzuela participés també a la prova de pes.



Lliga de Promoció (Sabadell)
El cadet Samir Ruiz va ser l’únic atleta de l’escola que va poder competir a la jornada de la Lliga de Promoció celebrada dissabte a Sabadell. Ho va fer a una de les poques proves que es van celebrar tot i la pluja, els 3.000mll. Samir va fer 15’04’’4 que li va permetre ser 7è.