diumenge, 16 de novembre del 2008

CROS DE BARBERÀ 2008

Mapes i Horaris


1.DATA El cros local de Barberà del Vallès tindrà lloc el dia 22 de novembre de 2008, al circuit situat al bosc de can Gorgs.

2.PARTICIPANTS Hi poden participar tots els esportistes dels centres docents escolars i d’entitats que pertanyen al Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell i al Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, l’Ajuntament de Castellar del Vallès, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, l’Ajuntament de Ripollet, l’Ajuntament de Barberà del Vallès, , la Joventut Atlètica Sabadell, el Club Atlètic Castellar, el Ripollet Unió Atlètica i la Unió Atlètica Barberà, amb el suport de Cobega S.A i la Creu Roja, en les franges d’edat convocades i que estiguin correctament inscrits a aquesta activitat.

3.CATEGORIES CONVOCADES Nascuts/des als anys 2002-03 Nascuts/des als anys 2000-01 Nascuts/des als anys 1998-99 Nascuts/des als anys 1996-97 Nascuts/des als anys 1994-95 Nascuts/des els anys 1992-93 Els atletes nascuts/des els anys 1992-93, participaran a la cursa de la categoria nascuts/des als anys 1994-95.

4.INSCRIPCIONS Els responsables de les entitats atlètiques seran els encarregats de formalitzar la inscripció dels seus atletes en aquestes competicions. Les inscripcions per participar al cros es faran arribar al Consell Esportiu de Sabadell com a màxim el dimarts dia 18 de novembre. Aquestes es podran enviar per correu electrònic al següent e-mail: consell.esportiu@ajsabadell.cat, o bé al següent número de Fax:

(93) 745 31 56.

5.CLASSIFICACIONS Es farà una classificació individual i una classificació per equips per a cada categoria i sexe. Per realitzar la classificació per equips puntuaran els quatres primers atletes classificats de les categories masculines i les tres primeres atletes classificades de les categories femenines de la mateixa entitat .

6.NORMES DE COMPETICIÓ El tret de sortida de la primera cursa es donarà a les 10:30 hores. Els controls de sortida i arribada estaran a càrrec dels àrbitres i jutges que l’organització posarà a cada prova. Tots els atletes hauran de portar el seu dorsal ben visible a les diferents competicions de cros. El fet de formalitzar la inscripció implica que els participants accepten aquestes normes.

7.HORARI