diumenge, 23 de novembre del 2008

Notis de l'Escola la Premsa local


Un any més la Unió Atlètica Barberà ha convertit el bosc de Can Gors en un envejable circuit de cros.


Dissabte passat, 22 de novembre, l’entitat va organitzar la tercera prova del Circuit de Cros Interclubs per a categories de promoció que promouen els clubs atlètics de la comarca.

En l’apartat esportiu cal destacar la nombrosa participació barberenca, ja que van prendre part més de mig centenar d’alumnes de l’escola, així com els resultats obtinguts.
A banda de la victòria del jove barberenc Dani Ponce, a la categoria infantil, cal valorar enormement les bones curses fetes per Daniel Rivero, Marta Comino, Laura Pou o Joan Gea que es mantenen entre els millors de les seves categories de la nostra ciutat a la classificació general del circuit. A més destacar l’important esforç dels seus companys que els van permeten situar diversos equips en la lluita per la victòria final.

Els joves i l’entitat barberenc ha fet un cop més una nova demostració de força i qualitat que es va completar amb una gran organització, que va donar la possibilitat de gaudir d’una bona matinal esportiva en un dels espais verds més importants i oblidats del nostre poble.

http://www.bdv.cat/bdv/noticies/detall.php?apartat=¬icia=3080