diumenge, 9 de maig del 2010

Campionat de Catalunya de Clubs Promoció (El Prat).-

Autor: David Rúa

Bon cap de setmana per l’Escola d’Atletisme de Barberà gràcies a la participació de tres equips al Campionat de Catalunya de Clubs de Promoció. Els barberencs van estar presents en categoria aleví tant en nois com en noies. En categoria masculina la UA Barberà va ser 8a amb 142 punts, destacant la 3a posició aconseguida en el pes per Alvaro Pérez i en categoria femenina van finalitzar en la 14a posició amb 74,5 punts sent els resultats més destacats les cinquenes posicions d’Ainoa Cruel en llargada i d’Alicia Pou al llançament de disc. Però l’actuació col·lectiva va obtenir molt bona nota i prova d’això és el fet que després d’aquesta jornada ja hi hagi una dotzena d’atletes classificats per la prèvia del campionat de Catalunya individual. Però a més dels alevins les samarretes taronges també es van deixar veure a la categoria benjamí masculí, on l’equip barberenc va gaudir d’una intensa jornada, millorant moltes marques i aconseguint finalment la 17a posició a la classificació amb 33 punts.