diumenge, 10 de febrer del 2008

Bona actuació al Campionat de Catalunya de Cros Escolar


Foto Xavier Albiac.

David Rúa
Una desena d’alumnes de l’Escola d’Atletisme van participar al Ct de Catalunya Escolar de Cros celebrat a Rubí, destacant el 8è lloc de Daniel Rivero

Campionat de Catalunya Cros Escolar (Rubí)
Els alumnes de l’Escola d’Atletisme de la UA Barberà estan a punt de tancar la temporada de Cros. Aquest dissabte van participar al Campionat de Catalunya de Cros Escolar celebrat a Rubí una desena d’ells. Els resultats més destacats van ser els dels alevins Daniel Rivero i Daniel Ponce, 8è i 17è respectivament. Però també la participació femenina i les curses dels benjamins. Els resultats dels barberencs van ser a la cursa infantil, Toni Valenzuela, 74; a la cursa benjamí, Diego Baraza, 48; Marc Albiac, 97, i Ivan Abella, 104. I en noies, a la cursa aleví, Núria Garcia, 86, i Paula López, 103. I a la benjamí, Alicia Pou, 56, i Ainoa Cruel, 110.
El proper cap de setmana alguns dels alumnes de l’escola participaran també al Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs federats que serà la cloenda de la temporada catalana de cros i es disputarà a Vic.

Fotos Xavier Albiac - - Fotos Salva Pou

Fotos JP Moreno UA Rubí

Resultats Oficials
- + FOTOS UCEC

Tota la Informació.

Web del la UA Rubí.