dilluns, 4 de febrer del 2008

Notícies a la premsa local

Diari de Barberà

Els atletes barberencs continuen imparables

L’atleta Rafa López continua penjant-se medalles i millorant els seus registres. Aquest cop l’atleta barberenc va pujar al tercer esglaó del podi al Campionat de Catalunya de Marxa en ruta a la categoria de M-45 en fer 25'12'' als 5.000mll. El barberenc va aconseguir arribar a la meta en la setena posició de la general de veterans.

Campionat de Catalunya de Cros Veterà

El Cros de Sant Sebastià de Sabadell celebrat al Parc Catalunya va ser, enguany, Campionat de Catalunya de Veterans. L'únic representant de la Unió Atlètica Barberà va ser Manolo Aciego que es va classificar al lloc quaranta cinquè de la seva categoria. En el mateix cros també van participar alguns alumnes de l'escola que continuen preparant les cites més importants del cros. Cal destacar el tercer lloc aconseguit per l’atleta Diego Baraza a la cursa benjamí, on també van córrer Marc Albiac i Simón Lázaro, així com les grans actuacions de Daniel Ponce, Paula López, Núria Garcia i Alicia Pou.