dilluns, 18 de febrer del 2008

L'Escola als diaris locals


Bona actuació al Cros escolar

Diari de Barberà

Els alumnes de l'Escola d'Atletisme de la Unió Atlètica Barberà estan a punt de tancar la temporada de Cros. El passat dissabte 9 de febrer una desena d’ alumnes de la UA Barberà van participar al Campionat de Catalunya de Cros Escolar celebrat a Rubí.

Els resultats més destacats van ser els dels alevins Daniel Rivero i Daniel Ponce, vuitè i dissetè respectivament. Però també la participació femenina i les curses dels benjamins.

Els resultats dels barberencs van ser, a la cursa infantil, Toni Valenzuela, 74; a la cursa benjamí, Diego Baraza, 48; Marc Albiac, 97, i Ivan Abella, 104. Respecte a les classificaciones femenines els resultats van ser, a la cursa aleví, Núria Garcia, 86, i Paula López, 103. I a la benjamí, Alicia Pou, 56, i Ainoa Cruel, 110.

El proper cap de setmana alguns dels alumnes de l'escola participaran també al Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs federats que serà la cloenda de la temporada catalana de cros i es disputarà a Vic.

Campionat de Catalunya Promesa Pista Coberta

Cap atleta de la UA Barberà va participar en el campionat però si ho va fer fora de concurs Daniel Rodríguez Amor. El barberenc va millorar la seva marca personal al llançament de pes amb 10m62cm i va participar també als 60mt amb un temps de 9''29. El proper cap de setmana continuarà la temporada de pista coberta amb campionats de proves combinades i controls.