dilluns, 18 de febrer del 2008

Gran paper de la UA Barberà al Campionat Català de Cros

L'equip Júnior al Campionat d'Espanya de Cros per Clubs

crónica de David Rúa

L’equip junior encapçalat per Guillermo López i Jonathan Ponce es classifica 5è i també puntuen per equips els benjamins masculins i femenins, i l’aleví femení

Campionat de Catalunya Cros (Vic)
Una vintena d’atletes de la UA Barberà van participar aquest diumenge a Vic al Campionat de Catalunya de Cros. Per equips cal destacar el 5è lloc aconseguit en la categoria junior. El quartet composat per Guillermo López (34è), Jonathan Ponce (35è), Cristobal Muñoz (46è) i Raul Ordoñez (49è) va fer un gran paper sobre un recorregut total de 7.400m. Tanmateix cal destacar la gran cursa feta per l’equip benjamí masculí encapçalat per Simón Lázaro (25è) i composat per sis atletes que van tornar a demostrar la seva evolució en les proves de cros així com a la categoria benjamí femení amb Alícia Pou (38a) i l’aleví femení amb Núria Garcia (93a).
En l’apartat individual els millors resultats els van obtenir Daniel Ponce amb un espectacular 13è lloc i Daniel Rivero 34è a la cursa infantil.