dilluns, 10 de desembre del 2007

Cros Lliga de Promoció Castellar (Castellar)

RESULTATS OFICIALS

Els alumnes de l’Escola van participar dissabte en una nova prova del Circuit Comarcal de Cros de Promoció a Castellar del Vallès. Va ser una jornada amb molt bons resultats. Jonathan Ponce es va imposar amb molta autoritat a la cursa cadet-juvenil, Daniel Rivero i Daniel Ponce van ser 3r i 4t a la cursa infantil, i les actuacions destacades van continuar amb llocs d’honor a les curses alevi femení, benjamí i prebenjamí.
Tots ells tindran el proper cap de setmana una altra cita important amb una nova edició dels Jocs de Nadal al Complex Esportiu de Can Llobet.

FOTOS DEL CROS DE CASTELLAR

Aquest dissabte al matí a les instal·lacions de les pistes municipals d’atletisme del Parc del Colobrers de Castellar del Vallès se celebra la 4ª Jornada de Cros Escolar del Consell del Vallès Occidental organitzada pel Club Atlètic Castellar. Aprofitant la infraestructura creada pel XXXè Cros Vila de Castellar-19è Memorial Pere Hernández de la setmana passada els atletes de promoció, des dels prebenjamins als juvenils, tenen una nova jornada per intentar quedar entre els primers classificats que els habilita per participar als campionats de Catalunya. Cal recordar que es va iniciar amb el cros de Ripollet, després Montcada, el tercer va ser el de Barberà i ara li toca el torna Castellar. L'nici serà a les 11 del matí amb la cursa dels cadets masculins i finalitzarà a les 13h. amb els més petits, els prebenjamins masculins i femenins.