dilluns, 31 de desembre del 2007

Final del Circuit Comarcal de Cros de Promoció (Parc Central)





Final del Circuit Comarcal de Cros de Promoció (Parc Central)

Per David Rua

Dissabte al matí es va celebrar al Parc Central del Vallès la final del Circuit Comarcal de Cros de Promoció. Els alumnes de l’Escola d’Atletisme van tornar a demostrar els seus progressos en aquesta especialitat. A més es van lliurar els premis als millors atletes de tot el circuit. En categoria infantil masculí cal destacar el 2n lloc de Daniel Rivero i el 3r de Daniel Ponce i en categoria benjamí masculí el 4t lloc de Diego Baraza. La sorpresa del matí va ser el primer lloc per equips en la classificació general del circuit després de la gran cursa de dissabte de l’equip prebenjamí femení de la Unió Atlètica Barberà.
La temporada de Cros pels més menuts continuarà aquest dissabte amb la celebració del Campionat Comarcal de Cros al Bosc de Can Gorgs que organitza la Unió Atlètica Barberà i que serà classificatori pel Campionat de Catalunya Escolar.



Fotos any 2008 - Ana Vilas, Xavier Albiac, Salva Pou.

Fotos any 2008 - Francesc Carrión (JAS)

Fotos any 2008 - C.A. Castellar.

Fotos any 2007

1 comentari:

Juanjo ha dit...

Excel.lent superació dels equips femeníi masculí pre-benjamí de la UABARBERÀ, grans resultats, però...un cop mes sense la equipació adecuada. Mentras com durant tot el circuit comarcal, la resta d´equips i escoles d´atletisme lluian una equipació representativa del equip que competía, i que identifica als atletas i en definitiva a la ciutat, els nostres petits com sempre sense el xandall i/o una trista samarreta decent, que ademés estaven promesos a l´inici del curs , i que ademés hem pagat els pares. Que espereu?, a que arrivi l´estiu i ja no calgui?, es que... ni que tinguesin que ser bordats a má!. Están molt bé les xarrades, els regals i tot plegat, pero un simple xandall els hi motivaría i els hi faría sentir-se que forman part d´un club esportiu.