divendres, 14 de desembre del 2007

Jornades Formatives per a Pares i Mares. Escola d'Atletisme Desembre 2007


Estimats pares i mares,

Us convidem a la primera edició de les Jornades Formatives per a Pares i Mares de l’Escola d’Atletisme de la Unió Atlètica Barberà.
Aquesta jornada tindrà lloc el proper 22 de desembre a partir de les 9.30h a les pistes d’atletisme de Can Llobet, coincidint amb els Jocs de Nadal.

Des de la Unió Atlètica Barberà creiem que pot ser molt interessant crear un espai de trobada entre els tècnics i els pares i mares de l’Escola d’Atletisme on poder parlar d’aspectes que tenen relació amb la formació esportiva dels vostres fills.

La nostra voluntat és oferir-vos xerrades i activitats sobre temes que us interessin amb especialistes i experts per tal que entre tots puguem donar la millor formació als alumnes de l’Escola.

Per aquesta primera edició hem preparat la xerrada “El llarg camí cap a l’atleta adult. Maduració del nen i la nena esportista” que anirà a càrrec de la psicològa esportiva, entrenadora d’atletisme i directora tècnica de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich.

Per les properes jornades volem conèixer les vostres inquietuds, preocupacions o dubtes per tal que entre tots puguem fer una Jornades Formatives més útils i profitoses. I per això el 22 de desembre plantejarem els temes a tractar en les properes jornades.

Esperem comptar amb la vostra participació perquè estem convençuts que aquesta pot ser una iniciativa molt interessant.