dissabte, 29 de desembre del 2007

L'Escola d'Atletisme a la premsa local


Diari de Barberà: Multitud de barberencs gaudeixen de l'esport al Nadal



Després de que a l'any 2006 no es poguessin organitzar els Jocs de Nadal per les obres al Complex Esportiu Can Llobet, al 2007 ha tornat aquesta tradicional activitat de l'esport de la nostra ciutat. Enguany l’onzena edició dels jocs de nadal serà la primera en la que es comptarà amb pista a Barberà.

Gran acollida entre la canalla de Barberà

Una vegada més, centenars de nens i nenes de Barberà es van apropar a la pista d'atletisme de Can Llobet per gaudir amb totes les disciplines atlètiques que es van organitzar per aquesta jornada esportiva.

Tots els participants van competir en les diferents proves, entre les que es trobaven el llançament de pes, el salt de llargada, una cursa de velocitat i una altra de resistència. Com sempre, els Jocs de Nadal, a més d'una matinal esportiva, van ser també una gran matinal lúdica que va comptar amb el lliurament i el sorteig d'un gran nombre de regals. A més, com a record, tots els participants van rebre una samarreta d’aquesta XI jornada.

Èxit de participació a la Jornada Formativa

Com a novetat d’enguany, cal destacar l'èxit de participació que va tenir la primera Jornada Formativa de Pares i Mares que va aplegar a una vintena de persones a la xerrada sobre el creixement dels joves esportistes.

Control Proves Combinades

Un grup de cinc atletes barberencs van participar el passat dissabte 29 de desembre en un control de Proves Combinades a Figueres. El decatleta Dani Rodríguez va estar acompanyat per atletes cadets que debutaven en aquesta especialitat.

Tots ells van fer grans registres en el seu debut competitiu.

Cursa de Sant Silvestre (Lloret de Mar i Barcelona)

Tres atletes de la Unió Atlètica Barberà van participar a la Sant Silvestre de Lloret de Mar el passat diumenge 30 de desembre. Els participants van aconseguir completar els cinc quilòmetres que composaven el recorregut, fent marxa atlètica.

Aquesta competició suposava el debut d'alguns d'ells, com el de Blanca López i Julián López en l'especialitat, i van estar acompanyats per Rafa López.

Altres quatre atletes de la UA Barberà també van completar el recorregut de la Sant Silvestre, en aquest cas de Barcelona. Així, corrent van completar els deu quilòmetres que composaen aquest recorregit barceloní el passat diumenge 31 de desembre.

Inici de la Pista Coberta (Vilafranca)

Aquest passat cap de setmana es va obrir la temporada de Pista Coberta de l'atletisme català al Palau Firal del Vi a Vilafranca del Penedès. El Campionat de Catalunya de Proves Combinades Absolut i els primers controls han estat les cites del primer cap de setmana.

Publicat: Lunes, 14 enero a las 12:33:57